Akşehir'de bahar şenliği

Güncelleme Tarihi:

Akşehirde bahar şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 12:51

Akşehir'de bahar şenliği

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA) - AKŞEHİR'de Nasreddin Hoca Av Doğa Sporları Kulübü tarafından Alanyurt Köyü Marif Tekkesi’nde Bahar Şenliği düzenledi.  Akşehir Belediyesi Mehter Grubu ve Halk Oyunları ekibi de bir gösteri sundu.  
Nasreddin Hoca Av Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mehmet Küçüktongarlak,  Trap atışları yarışına 47 kişinn katıldığı ve 16 kişinin finale kaldığını belirtti.  Küçüktongarlak, ''Yarışmamızda ilk 6 dereceye girenlere çeşitli ödüller verdik. Birinciye otomatik av tüfeği, ikinciye havalı av tüfeği, üçüncüye olta takımı ve diğer 3 yarışmacımıza ise tişört hediye ettik” dedi.
Programa katılan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya,  bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliklere katılımın daha fazla olduğunu belirttı. Akkaya, şunları söyledi:
''Akşehir Belediyesi olarak geçen yıl olduğu gibi etkinliklere desteklerimizi sürdürdük. Özellikle bizim milli sporlarımız olan güreş, avcılık, okçuluk gibi spor dallarına desteklerimiz sürecektir. Trap atışları kapsamında güzel ve çekişmeli bir final oldu. İnşallah Akşehirspor Kulübü olarak atıcılık ve trap yarışmalarıyla ilgili bir branş açmayı düşünüyoruz. Nasreddin Hoca torunları olan Akşehirliler bilgi yarışmasında, münazara yarışmasında, futbolda, Tekvando gibi birçok alanda başarılılar. Bugün gördük ki atıcılıkta da güzel dereceler elde edildi Ben katılımcı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardında yarışmada derece alan trap atıcılarına protokol tarafından plaket ve hediyeleri verildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!