Akşehir Belediye Başkanı, kadınlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Akşehir Belediye Başkanı, kadınlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 17:24

Akşehir Belediye Başkanı, kadınlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA) - AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya, kadınlarla bir araya gelip, mahalle ve ilçedeki hizmetlerle ilgili talep ve sorunlarını dinledi. 
Akşehir Belediyesi'nin kadınlara yönelik yürüttüğü 'Hanım Kardeşlerimiz ile Akşehir’imizi Konuşuyoruz’ adlı proje devam ediyor. Proje kapsamında düzenlenen toplantılara katılan kadınlar, mahalle ve ilçedeki hizmetlerle ilgili talep ve sorunları Belediye Başkanı Salih Akkaya ve belediyenin birim amirlerini anlatma şansı buluyor. Bu kapsamda  Takkasızlar Konağı’nda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Salih Akkaya, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Yeni Mahalle'de oturan kadınlar katıldı. Kadınların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Akkaya, çözümlenmesi gereken konularla ilgili birim amirlerine talimat verdi. 
Toplantıda 4 yıllık görev süresince yapılan hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Akkaya, '' Toplantılarımızda, bizler fazla konuşmuyor ve kadınlarımıza daha çok söz hakkı veriyoruz. Onların sorularını, tavsiyelerini, varsa eleştirilerini alıyoruz. Onların tavsiyeleri doğrultusunda Akşehir'imize daha güzel hizmetler üretebilelim istiyoruz, temel amacımız budur ve onun için bu programlarımızı kesintisiz devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!