Akşehir Belediye Başkanı, esnaflarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Akşehir Belediye Başkanı, esnaflarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 14:45

Akşehir Belediye Başkanı, esnaflarla buluştu

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya, kahvehane işleten esnafla bir araya gelip, sorunlarını dinledi. 
Akşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Esnaflarımızla Buluşuyoruz, Akşehir’imizi Konuşuyoruz’ adlı istişare toplantısı bu kez kahvehane işleten esnafla gerçekleşti.  başlığı altında düzenlediği istişare toplantılarını sürdürüyor. Takkasızlar Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Akşehir Belediye Başkan Akkaya’nın yanı sıra AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Seyit Battal Yayla, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Belediye Birim Müdürleri ve amirleri ile çok sayıda oda üyesi katıldı.
Akşehir’de yapılacak hizmet ve projelerde toplumun her kesimiyle istişare ederek fikirlerini alarak çalışmalarını yürüttüklerinin altını çizen Başkan Akkaya,''Akşehir’imizde yaşayan tüm hemşehrilerimizin görüşlerini ve önerilerini almaya büyük önem veriyoruz. Bu görüşler ve öneriler sayesinde, Akşehir’imize daha güzel hizmetler sunma çabasındayız. Özellikle başlattığımız ‘Esnaflarımızla Buluşuyoruz, Akşehir’imizi Konuşuyoruz’ toplantılarımızda tüm esnaf odalarımızla bir araya gelerek Akşehir’imizle ilgili konularda istişare yapıyoruz. Bu istişareler sonrasında projelerimizi geliştirmek, taleplere göre bu projeleri yatırımlara dönüştürerek değerli hemşehrilerimizle buluşturmak en büyük amacımızdır” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!