Akşehir Belediye Başkanı, esnaflarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Akşehir Belediye Başkanı, esnaflarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 14:52

Akşehir Belediye Başkanı, esnaflarla buluştu

Haberin Devamı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya, esnaflarla bir araya gelip, kentin sorunlarını konuştu.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, 'Esnaflarla konuşuyoruz, Akşehirimizi konuşuyoruz'  projesi kapsamında  esnaflarla buluşuyor. Takkasızlar Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Akkaya’nın yanı sıra Akşehir Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Er, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Belediye Birim Müdürleri ve amirleri ile çok sayıda oda üyesi katıldı.
Akşehir’deki her kesimin düşüncesini önemsediklerini belirten Başkan Akkaya, “Bizim için önemli olan şehrimizde yaşayan insanların görüşlerini ve önerilerini almaktır. Bu görüşler ve öneriler sayesinde, Akşehir’imize daha güzel hizmetler sunmak azmindeyiz. Ona göre projeler geliştirmek, taleplere göre bu projeleri yatırımlara dönüştürerek sizlerle buluşturmak en büyük amacımızdır. ''dedi.
Toplantıda; Akşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırım, hizmet ve projeler hakkında bir sunum yapan Başkan Akkaya, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıkların yaptığı yatırım ve projeler hakkında da bilgiler verdi. Sunumun ardından oda üyelerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Akkaya’ya Akşehir Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Er tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!