AKS'de müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

AKSde müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 14:02

AKS'de müzik ziyafeti

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Kültür Sanat'ta (AKS) Maestro Müzik Akademisi'nin organizasyonuyla başlatılan 'Ezgiler' adlı müzik dinletisine konuk olan Nell White Band Grubu, şarkılarıyla büyük beğeni topladı.
AKS Oditoryum Salonu'nda gerçekleşen 'Nelly White Band'ın konserinde, grup üyeleri Nelly White (piyano-vokal), Çağlar Anber (basgitar), Yiğit Ergün (gitar), Anıl Çağma (davul) sahneye çıktı. Funk, pop, soul ve jazz türlerinde müzik yapan 'Nelly White Band'ın vokali Nelly White, piyanosunun başında Türkçe ve yabancı dillerde neşeli şarkılar seslendirdi, grup üyeleri de enstrümanlarıyla eşlik etti.
Grup, bir yıldır stüdyo çalışmaları devam eden İngilizce dijital albümlerinde yer alan 8 eseri de ilk kez yorumladı. Seslendirilen eserlerin birçoğu Nelly White'in bestelerinden oluştu.
İzleyicilerle zaman zaman sohbet edip albüm çalışmaları hakkında bilgiler de veren Nelly White, yeni albüm ismi için henüz karar vermediklerini 'Coming Home Again', 'Love Suicide' ve 'Casting Shadows' isimlerinin alternatifler arasında olduğunu belirtti.
Uzun yıllardır Türkiye'de yaşayan besteci-piyanist Nelly White, yeni albümünü hayatı ve yaşadıklarının yansıması olarak değerlendirdi, pop, rock, R&B ile sınırlı kalmadıklarını, herkesin sevebileceği parçalara yer verdiklerini kaydetti.
Müzikseverlerin farklı müzikler dinleyerek keyifli anlar yaşadıkları konserin sonunda Nelly White Band üyelerini uzun süre alkışladı, sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!