Aksaray’da TMO silolarının yerine park yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Aksaray’da TMO silolarının yerine park yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 12:11

Aksaray’da TMO silolarının yerine park yapılacak

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA) – AKSARAY’da kent merkezinde kalan TMO’ya ait siloların yerine belediye tarafından park yapılacak. TMO tapularının belediyeye teslimi için Başkanlık makamında tapu teslim töreni düzenlendi. Törene Aksaray belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Başkan Yardımcısı Mustafa Karahancı ile Aksaray Tapu Müdürü Cemil Çamardıç katıldı. 

Aksaray’a daha güzel hizmet yapmak için sürdürdükleri mücadeleyi kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Yazgı, “ Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğümüzle İmzaladığımız Protokol sonrasında TMO silolarının tapusunu almış bulunuyoruz. Bu işin başında 3 senelik bir çalışmamız ve gayretimiz var. Başkan yarımcımıza ve ekiplerimize teşekkür ediyorum. Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ait bu alan artık belediyemizin oldu. Bu alan yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan. Bu buraya park yapacağız. Biz inşallah en kısa sürede çalışmalara başlayacağız. Öncelikle siloları bulunduğu yerden kaldıracağız ve ardından verdiğimiz bir süre var. O süre sonucunda da inşallah lojmandaki o bölgede çalışan müdürler ve memurlar başka bir noktaya geçtikten sonra da oranın yıkımını gerçekleştirip, üzerine Selçuklu park adını verdiğimiz, halkımızın nefes alabileceği, bambaşka bir park projesi ile hizmetlerimize devam edeceğiz.’’ dedi. 

Yapılan açıklamaların ardından, Tapu Müdürü Cemil Çamardıç TMO silolarının bulunduğu yerlerin tapusunu Aksaray belediyesi adına Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya teslim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!