Aksaray'da 'İçimizdeki Biz' tiyatro severlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Aksarayda İçimizdeki Biz tiyatro severlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 12:45

Aksaray'da 'İçimizdeki Biz' tiyatro severlerle buluştu

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA) - AKSARAY Belediyesi bünyesinde açılan tiyatro ekibinin hazırladığı “İçimizdeki Biz” adlı tiyatro oyunu Aksaray Kültür Merkezi’nde sahnelendi. 

Tiyatro gösterisini, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez, Güzelyurt Kaymakamı Mehmet Göze, Gülağaç Kaymakamı Kadir Ulusoy, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.
Yönetmenliğini Polat Oğuz’un yaptığı “İçimizdeki Biz”  adlı tiyatro oyununda bir ailenin kültüründen ve değerlerinden uzaklaşmasını anlatan ilginç olaylar komedi şeklinde sahnelendi. Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, ilçe kaymakamları Kadir Ulusoy ve Mehmet Göze , gösteri sonrası tiyatro sanatçılarını tebrik ederek Teşekkür belgelerini takdim ettiler. “İçimizdeki Biz” adlı oyun 1 Mart Perşembe günü saat 15.00’da Aksaray Üniversitesinde bir kez daha sahnelenecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!