Aksaray’da 15 Temmuz nöbeti başladı

Güncelleme Tarihi:

Aksaray’da 15 Temmuz nöbeti başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 14:24

Aksaray’da 15 Temmuz nöbeti başladı

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA) – FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz  darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen  meydan nöbeti başladı.
Dün akşam gerçekleştirilen programa Vali Yardımcısı Kubilay Ant, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, kurum müdürleri ile şehit aileleri, ve vatandaşlar katıldı. Kuranı kerim okunmasıyla başlayan programa sela ve ezan okunmasıyla devam edildi. Programa katılan Ak Parti Gurup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, 15 Temmuz’da darbecilere karşı sokağa çıkanların Türkiye’nin geleceğine sahip çıktığını söyledi. İnceöz, ‘’Sizler bu meydanları hınca hınç doldurmak suretiyle, kadını-erkeği ile bu meydanlarda Türkiye’nin geleceğine sahip çıktınız. ”dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da 15 Temmuz kanlı darbe girişimini unutmadıklarını, unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Bizler öyle bir milletiz ki, damlarlarımızı özgürlük ve bağımsızlık öyle işlemiş ki, ‘Korkma’ diye başlayan istiklal marşımızı biz öyle özlemişiz ki Cumhurbaşkanımız talimatı verdikten sonra her birimiz bulunduğumuz yerden fırlayarak meydanlara öyle akın ettik.’’

Çanakkale destanının bir kez daha yaşandığını anlatan Yazgı, ‘’Olayların üzerinden bir sene geçti. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Her an hatırlayacağız. Neyi unutmayacağız, hainleri unutmayacağız. Kendisini din kisvesi altında salya-sümük altında kandıran o haini unutmayacağız. O sahtekarı unutmayacağız. O sahtekara kanan, milletin üstüne bomba atan hainleri unutmayacağız. Biz bunları unutmayacağız. Gelecekte bir daha yaşanmaması için herkese anlatacağız ”dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!