Aksaray Belediyesi'nden özel çocukların annelerine el sanatları kursu

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediyesinden özel çocukların annelerine el sanatları kursu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 12:39

Aksaray Belediyesi'nden özel çocukların annelerine el sanatları kursu

Haberin Devamı

AKSARAY,(DHA) - AKSARAY'da Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulunda öğrenim gören özel çocukların anneleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı’yı ziyaret etti.  Hasibe Yazgı’ya "Bizi Hiçbir zaman yalnız bırakmadınız" diyen anneler kendilerine açılan el sanatları kursu için teşekkür ettiler.

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi aracılığıyla Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde açılan ve Özel Eğitim Merkezinde özel çocuğu bulunan  anneler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın eşi Hasibe Yazgı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.  El sanatları kursuna katılan anneler, bu kurs sayesinde hem terapi amaçlı moral ve motivasyon sağlandığını hem de öğrendikleri ile tüketici değil, üretici kadınlar olarak aile ekonomisine katkıda bulunduklarını, bu ve benzeri kurslar sayesinde kendilerini değerli hissettiklerini dile getirdiler.
Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Hasibe Yazgı, "Özel çocuklarımızın ve ailelerinin yüzünün gülmesi benim için çok önemli"  dedi. Özel çocuklara ve annelere yönelik yeni projeler ve programlar düzenleneceğini sözlerine ekledi.

 

FOTOĞRAFLI  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!