Aksaray Belediyesinden fotoğraf yarışması

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediyesinden fotoğraf yarışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 15:03

Aksaray Belediyesinden fotoğraf yarışması

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediyesi, 'Sizin Gözünüzden Aksaray' adlı ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Kentin, turizm, tarihi ve doğasını anlatan fotoğraf yarışmasında birinciye 3 bin lira ödül verilecek. 
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek yarışmada; Sayısal (Dijital) kategoride ve renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olmak üzere tek bölümlü olacak.  Yarışmaya katılım ücretsizdr. Yarışma; jüri ve düzenleme kurulu üyeleri, TFSF Temsilcileri ve birinci dereceden yakınları ile haklarında TFSF tarafından verilmiş kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar dışında, amatör veya profesyonel, fotoğrafa meraklı 18 yaş üstü herkese açıktır. Yarışmaya her fotoğrafçı en fazla 4 (dört) adet Sayısal Renkli veya Siyah-Beyaz eserle katılabilir. Dereceye giren yarışmacıların diğer eserleri, mansiyon, özel ödül ya da sergilemeye değer eserler arasına da seçilebilir.
Birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye 1 bin lira verilecek. Yarışmaya başvurular 10 Temmuz günü sona erecek, sonuçlar ise 17 Temmuz günü açıklanacak.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!