Aksaray belediyesi, karla mücadelede tam kadro sahada

Güncelleme Tarihi:

Aksaray belediyesi, karla mücadelede tam kadro sahada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 14:28

Aksaray belediyesi, karla mücadelede tam kadro sahada

Haberin Devamı

AKSARAY, (DHA)- AKSARAY Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların kış şartlarından en az şekilde etkilenmesi için gerekli önlemleri aldı.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların kış şartlarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek gerekli önlemleri aldı. Kar, tipi ve buzlanmaya karşı karla mücadele ekipleri teyakkuza geçerek, meteorolojiden gelecek haberlere göre harekete geçmek için iş başı yaptı.
Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  “Aksaray’da kış sert geçiyor. Biz de buna göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kış şartları için acil eylem planımızı oluşturduk. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekipler oluşturarak, hazırlıklarımızı tamamladık. Şiddetli don olaylarına karşı gerekli buz çözücü solisyon ve tuz stoku oluşturuldu. Kış şartlarında kullanmak üzere tasarlanan araç filomuza ek olarak 2 adet daha tuz serici karla mücadele aracını kazandırdık. Vatandaşlarımız, can ve mal güvenliği için aşırı karlı havalarda mümkün olduğu kadar araçları ile çıkmamaları, kar lastiklerini ve zincirlerini araçlarında bulundurmalarını tavsiye ediyoruz” denildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!