Aksaray Belediyesi iftar programları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediyesi iftar programları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 16:11

Aksaray Belediyesi iftar programları sürüyor

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA) - AKSARAY Belediyesi tarafından Ramazan ayında geleneksel hale getirilen mahalle İftarı, Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli Mahallelerini içine alan 75'inci Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi bahçesinde gerçekleşti.

İftara AK Parti Milletvekili ve Adayı Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaştı ramazanlarını kutladı.Başkan Yazgı, birlik ve berberlik içerisinde Ramazan ayının güzelliklerini hep beraber yaşamaktan ve paylaşmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Milletvekili Mustafa Serdengeçti, doğduğu ve büyüdüğü mahalle de Ramazan ayının manevi iklimini güzel bir iftar buluşmasıyla yaşatan Başkan Yazgı’ya teşekkür etti. Kurtuluş Mahallesi sakinleri ile hep beraber dua edip orucunu açan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kısa bir konuşma yaparak iftara katılan herkese teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!