Aksaray Belediye Başkanı Yazgı'dan, Mesut Konuk'a hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediye Başkanı Yazgıdan, Mesut Konuka hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 12:17

Aksaray Belediye Başkanı Yazgı'dan, Mesut Konuk'a hayırlı olsun ziyareti

Haberin Devamı

AKSARAY, (DHA)- AKSARAY Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki heyet,  Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkâr Oda Başkanı Mesut Konuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte Belediye Başkan Yardımcı Süleyman Canbulut ve meclis üyeleri yer aldı. Ziyarette geçtiğimiz hafta TOKİ tarafından ihalesi yapılan 375 Milyonluk Küçük Sanayi Projesi konusu ele alındı. Süreci yakından takip ettiğini ve aşamaları çok iyi bildiğini söyleyen Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkâr Oda Başkanı Mesut Konuk, bu projenin Türkiye’de örnek projeler arasında olduğunu söyledi.
Bu projenin mimarının Haluk Şahin Yazgı olduğunu ifade eden Konuk, “Bu projede birçok kişinin emeği var ama en büyük katkı başkanımızındır. Çünkü bütün aşamaları biliyorum. Bende o ekibin içerisinde yer aldım. Haluk başkanımız yeri geldiğinde gecesini gündüzüne kattı. Bu proje için çalıştı. Sanayi esnafı olarak en büyük sevincimiz; projenin nihayet ihale ile sonuçlanması oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde temel atılır. Esnaflar olarak en kısa zamanda da tertemiz yeni dükkânlarımıza kavuşuruz” dedi.
TOKİ'nin yapmış olduğu ihalenin önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirten Haluk Şahin Yazgı ise, "Esnafımız ne istediyse projeye o istekleri entegre ettik. Bu zorlu bir süreç oldu. Ama şükürler olsun tamamladık. Tabi 375 milyonluk büyük bir proje. Bu projenin devlet kontrolünde yapılmasını sağladık. Esnafımızı borç yükü altında ezilmesin diye, 10 yıllık taksitle dükkan sahibi olacaklar. İhale süreci bitip temel atıldığı andan itibaren proje 2 yıl gibi kısa sürede tamamlanacak. Bu projenin Aksaray’a şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Başkan Yazgı , önümüzdeki günlerde esnafların da katılımı ile geniş kapsamlı bir toplantı yapmayı düşündüğünü ve projenin her detayını esnaflarla paylaşacağını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!