Aksara Belediyesi, Kadir Gecesi'nde farklı noktalarda 10 bin kişiye iftar verdi

Güncelleme Tarihi:

Aksara Belediyesi, Kadir Gecesinde farklı noktalarda 10 bin kişiye iftar verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 15:43

Aksara Belediyesi, Kadir Gecesi'nde farklı noktalarda 10 bin kişiye iftar verdi

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA) - AKSARAY Belediyesi Kadir Gecesi akşamında vatandaşları Somuncu Baba Külliyesinde ağırladı.

Geride bıraktığımız hafta sonu idrak edilen bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Somuncu Baba Külliye Bahçesinde iftar sofraları kuruldu. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarları programına yaklaşık 8 binin üzerinde vatandaş katıldı. İftar programına Ak Parti Milletvekili ve Adayı Cengiz Aydoğdu ile birlikte katılan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, iftara katılan vatandaşların Kadir Gecesini kutladı. Aksaray Belediyesi’nin kurduğu iftar sofrası ile Somuncu Baba Camii ve Külliyesi’nin manevi atmosferinde iftar açan vatandaşlar, bereketi ve huzuru kendileri ile paylaşarak vatandaşlarla iç içe olan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti. 

İKİ MAHALLE AYNI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ramazan boyunca her gün farklı mahallerde ‘Mahalle İftarları’ programı düzenleyen Aksaray Belediyesi, hafta sonu Hasas ve Nakkaş Mahalleleri sakinlerini aynı İftar sofrasında bir araya getirdi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, iftar saati öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!