Akrep burcunun diğer burçlarla ilişkileri

AKREP VE OĞLAK
Akrep ve Oğlak ilişkisi, yoğunluğu ilk günlerden itibaren belli olan, gayet ihtiraslı ve kalıcı olmaya eğilimli bir beraberliktir. Her ikisi de dominant ve karar almak konusunda kuvvetli tipler olmasına rağmen, anlaşma noktası mutlaka bulunur.
Bu ikilinin finansal konulara verdiği önem, uzun vadeli ve kalıcı yatırımlar yaparak, yeni kaynaklar oluşturmalarına neden olur. Tek eşliliğe her iki taraf da önem verdiği için, ilişkinin problemsiz devam etmesi büyük olasılıktır.
Planlı bir yaşama duyulan arzu, finansal alandaki temkinlilik ve sadakate verilen önem, Oğlak ve Akrep ilişkisinin çok uzun yıllar sürebilecek bir beraberlik olmasındaki temel etkenlerdir.
Oğlak statüye ve kariyer yaşamına verdiği önemle, hırslı bir yapıya sahiptir. Amaçlarına ulaşmasında, en az kendisi kadar ihtiraslı Akrep’ten aldığı destek, rahatça ilerlemesinde yardımcıdır.
Cinsel yaşamda da Akrep ve Oğlak uyum içinde hareket ederler. Toprak elementinden olan Oğlak bedensel hazları, Akrep’e yakın şekilde algılar. Ancak birlikteliğin bu alanında yaşanabilecek en büyük problem, Oğlak’ın çalışma yaşamının gerginliğini kolayca üzerinden atamaması ya da zaman cinselliğe ayırmakta cimri davranmasıdır.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...
Yazarın Tüm Yazıları