Akrep burcunun diğer burçlarla ilişkileri

AKREP VE TERAZİ
İlişkinin ilk aşamalarında, duygusal ve ihtiraslı yapısı nedeniyle Akrep’in aradığı eş olduğunu sanan Terazi, kısa bir zaman sonra yanılgıda olduğunu anlar. Terazi’nin dalgalanmaları ile Akrep’in gizlemek istediği yanları olduğu ortaya çıktıkça, anlaşmazlıkların da baş göstermesi kaçınılmaz olur.
ılk günlerde Akrep’in sahip olmacı ve kıskanç tavırlarından zarar görmeyeceğini düşünen Terazi, bu davranışlar yoğunlaşmaya başladığında bunalır.
Terazi’nin sosyal yaşama düşkünlüğü ve insanlarla bağlantıları da Akrep’in kıskançlık krizlerinin giderek artmasına neden olur.
Zodyak’ta birbirini takip eden Akrep ve Terazi, aslında her türlü gerginliğe rağmen olumlu bir ilişki de yaratabilir. Bu bağlantıdaki en önemli nokta, derin bir sevgidir.
Arada gerçekten aşk varsa, birliktelik uzun süre devam edebilir.
Cinsel yaşamda Terazi ve Akrep birlikteliği, doyurucudur. Gerek Terazi, gerekse Akrep, seks konusunda yeterince duyarlılığa sahiptir. Ancak Akrep’in tutkuları ve Terazi’nin diğer insanlara karşı duyduğu merak, zaman zaman problemlerin yaşanmasına neden olabilir.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...
Yazarın Tüm Yazıları