Akrep burcunun diğer burçlarla ilişkileri

AKREP ve TERAZİ

İlişkinin ilk aşamalarında duygusal ve ihtiraslı yapısı nedeniyle, Akrep’in aradığı eş olduğunu sanabilen Terazi, kısa bir zaman sonra yanılgıda olduğunu anlayacaktır. Terazi’nin dalgalanmaları ile Akrep’in gizlemek istediği yanları olduğu ortaya çıktıkca, anlaşmazlıkların da baş göstermesi kaçınılmaz olacaktır. İlk günlerde Akrep’in sahip olmacı ve kıskanç tavırlarından zarar görmeyeceğini düşünen Terazi, bu davranışlar yoğunlaşmaya başladığında bunalır.

Terazi’nin sosyal yaşama düşkünlüğü ve insanlarla bağlantıları da Akrep’in kıskançlık krizlerinin giderek artmasına neden olacaktır. Zodyak’ta birbirini takip eden Akrep ve Terazi aslında her türlü gerginliğe rağmen, olumlu bir ilişki de yaratabilirler. Bu bağlantıdaki en önemli nokta derin bir sevgi olacaktır. Arada gerçekten aşk varsa, birliktelik uzun süre devam edebilir. Cinsel yaşamda Terazi ve Akrep birlikteliği oldukça doyurucudur. Gerek Terazi gerekse Akrep seks konusunda yeterince duyarlılığa sahiptir. Ancak Akrep’in tutkuları, Terazi’nin diğer insanlara karşı duyduğu merak zaman zaman problemlerin yaşanmasın neden olabilir.

AKREP ve AKREP

Tamamıyla ihtiras, cinsel çekim ve duygusallıktan ibaret olan bir birlikteliktir, Akrep-Akrep beraberliği. Ancak, iki tarafın da karşılıklı derinliklerini ve taleplerini anlaması zaman alacaktır. Gizli kalmış, saklanmış ya da saklanmaya çalışılan noktalar ortaya çıktıkca, ilişkinin sağlamlaşması mümkündür.

İki tarafın da büyük bir kıskançlık potansiyeline sahip olması, karşılıklı kuvvetli kontrol mekanizmalarının doğmasına ve yoğun bir şüpheciliğe neden olur. Akrep ve Akrep ilişkisinde aslında fazla konuşmaya gerek yoktur. İki taraf da birbirini çok net bir şekilde algılama ve anlama kapasitesine sahiptir.

Akrep ve Akrep birlikteliğinde cinselliğin etkisi tartışılamaz bile. Yoğun ihtiraslar ve tutkular yaşayan Akrep, en az kendisi kadar güçlü cinsel duygulara sahip eşiyle, aşk yapmaktan büyük haz alır. Akrep-Akrep arasındaki seks yaşamındaki duygusallığın, derinliğin ve yoğun paylaşımın, başka her hangi bir partnerle yaşanması mümkün değildir.

Yarın devam edeceğiz.
Yazarın Tüm Yazıları