Akpınar, MHP İl başkanlığına aday

Güncelleme Tarihi:

Akpınar, MHP İl başkanlığına aday
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 11:21

Akpınar, MHP İl başkanlığına aday

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
29 Nisan'da tek aday olarak girdiği MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi'nde ilçe başkanlığına tekrar seçilerek güven tazeleyen Mustafa Akpınar, partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenledi. 21 Mayıs'ta yapılacak olağan il kongresinde aday olduğunu açıklayan Akpınar, yıllardır MHP'nin içinde olduğunu belirterek "Üniversite yıllarından parti teşkilatlarına girene kadar farklı il ve ilçelerde mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum ocak teşkilatımızın her kademesinde görev aldım. Kahramanmaraş'ta 'Ben ülkücüyüm' diyen hiç kimse artık kendini sahipsiz hissetmeyecek. Her koşulda yanlarında olan bir il başkanı ve parti bulacak. Dertleriyle dertlenecek sevinçleriyle mutlu olacak bir dost bulacak" diye konuştu.
MHP İl Başkanı olduğu zaman öncelikli hedeflerinin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ni MHP'ye kazandırmak ve milletvekili sayısını artırmak olduğunu ifade eden Akpınar, şunları söyledi:
"Şehrimizde yerel bazda güçlü muhalefet yaparak, ana muhalefet olan partimizi iktidar yapacağız. İlçe belediyelerimizin en az yarısına ve Büyükşehir belediyesine talip olacağız. Milletvekili sayımızı en az 4 de çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız. Hazırlayacağımız projelerle iletişim çağını yakalayarak her vatandaşımıza hizmet götürüp gönlünü kazanacağız. Duran, bekleyen siyaset dönemini bitirerek koşan, çalışan ve mücadele eden bir siyaset politikası izleyeceğiz. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş'in dediği gibi başarı için muntazam, planlı çalışma yapmak lazımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız. Kahramanmaraş'ın gelişimine katkı sağlayacak her türlü projenin arkasında ve yanında olacağız."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!