AKMEK sergisine yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

AKMEK sergisine yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 15:26

AKMEK sergisine yoğun ilgi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesinin, 9 yılda 40 binden fazla kişiye meslek ve sanat eğitimi veren AKMEK'in, 'Narin Eller, Nadir İşler' el emeği sergisi yoğun ilgi görüyor.

Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK), kursiyerlerinin el emeği göz nuru ile açılan 'Nadir Eller, Nadir İşler' sergisi büyük ilgi gördü. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde (MSKM) açılan sergide AKMEK kurslarını bir yıllık eğitimin ardından başarıyla tamamlayan kursiyerlerin yıl boyunca ürettikleri eserlere özellikle Antalyalı kadınların ilgi gösterdi.

9 YILDA 40 BİN KURSİYER

Ahşap boyamadan, ev aksesuarlarına, resimlerden, heykellere ve ilmek ilmek işlenen el işi, göz nuru emeğin yer aldığı ürünlerin sergilendiği 'Narin Eller, Nadir İşler' sergisi 18 Mayıs Cuma gününe kadar gezilebilecek. Her yıl binlerce insanı meslek sahibi yapan AKMEK, 9 yılda 40 binden fazla Kepezliye meslek ve sanat eğitimi verdi. Bu yıl 3 bin 901 kursiyer sayısına ulaşan AKMEK, 20'den fazla şubesi ve 200'e yakın branştaki kursları ile Kepezlilere iş kapılarını da sonuna kadar aralıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!