AKM'de festival hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

AKMde festival hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 11:16

AKM'de festival hazırlığı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 29 Temmuz- 6 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenecek Büyük Ankara Festivali'nin hazırlık çalışmalarını yerinde denetledi. 
Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan “Uluslararası Büyük Ankara Festivaliönin yapılacağı AKM'ye Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla gelen Başkan Gökçek, kendi kullandığı golf arabasıyla, festival alanında yapılan çalışmaları inceledi. Büyükşehir'e bağlı birimler tarafından kurulan dev platform ve çadırların yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Gökçek, her gün binlerce kişinin akın edeceği festival alanında yapılması gerekenleri de bürokratlarına not ettirdi.  
ÜNLÜ SANATÇILAR, BAŞKENTLİLERLE BULUŞACAK
Geleneksel hale gelen festival, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da halk, sanat ve pop müziğinin ünlü sanatçılarını ağırlayacak. 18 ülkeden gelen, toplam 400 kişiden oluşan halk dansları topluluklarının ülkelerinin danslarını tanıtacakları festivalde, çocukların eğlenceli ve hoşça zaman geçireceği yer olacak. Başkent'in vazgeçilmez yaz eğlencelerinden olan “Mahallede Şenlik Var" panayırı da 9 gün boyunca Büyük Ankara Festivali'nde yerini alacak. Başkentlilerin yanı sıra başka illerden de gelecek konukların ağırlanacağı festivalde, gündüzleri kurulan yüzlerce stantta hediyelik ve yöresel ürünler sergilenecek.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!