Aklım Makedonya'da

Güncelleme Tarihi:

Aklım Makedonyada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kosova'daki savaş yüzünden Trabzonspor kalecisi Milosevski’nin içi kan ağlıyor. Savaşın Makedonya'ya da sıçramasından endişe duyduğunu belirten file bekçisi, ‘‘Fiziki olarak Türkiye'de, beyin olarak Makedonya’dayım’’ dedi.

Trabzonspor'a Liverpool'un ünlü eski kalecisi Clemens'in Milne'ye tavsiyesiyle transfer edildiğinde çok eleştirilen Makedon kaleci Peter Milosevski, performansıyla gönülleri fethetti. Şimdi Trabzonspor'un Şota'dan sonraki en yararlı yabancı transferi yorumu yapılan Milosevski'nin ise aklı ülkesinde. Makedon kaleci ‘‘Takımda yükseliş var. Zirve yarışına yeniden katıldık. Ancak Kosova'da savaş var. Şavaşın her an Makedonya'ya sıçraması mümkün. Ailem, tüm yakınlarım Makedonya'da. Ailemin tedirginli

ği beni de olumsuz etkiliyor. Fiziki olarak Türkiye'de, ancak beyin olarak Makedonyada'yım’’ dedi. Diğer yabancılara oluk oluk milyarlar ödenirken, 3 yıllık toplam maliyeti 2 milyon mark olan Milosevski, Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu belirterek, Türk vatandaşlığı teklifi geldiği takdirde bunu düşünebileceğini açıkladı. Öte yandan Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor bugün saat 12.00'de tesislerinde Ofspor'la bir hazırlık maçı oynayacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!