Akkuş Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Akkuş Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 16:06

Akkuş Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - AK Parti Ordu Milletvekili Metin Günoğdu, Akkuş İlçesi'ne yapılacak olan yeni Devlet Hastanesi'nin 18 Ekim tarihinde ihaleye çıkarılacağını söyledi.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 25 yataklı yeni inşaa edilecek olan Akkuş Devlet Hastanesi ihalesinin 18 Ekim tarihinde yapılacağını belirtti. 30 bin metrekare alan üzerine 6 bin 400 metrekare kapalı alan şekilde kurulacak olan hastanenin ilçede önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Gündoğdu, "Akkuş ilçemizdeki mevcut hastane günde 80-90 hastaya hizmet verebiliyor. Yeni Akkuş Devlet Hastanesinin tamamlanmasıyla günde 200-250 hemşehrimiz sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Akkuş Belediyemiz, projelendirme safhasının tamamlandığı hastanenin kurulacağı alandaki hafriyat çalışmalarını bitirdi. 18 Ekim’de yapılacak olan ihaleyi kazanacak firma, sözleşmenin imzalanmasının ardından 400 günlük süre içinde hastaneyi teslim edecek" dedi.
Metin Gündoğdu, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Akkuş Belediyesi'ne de yüzde yüz hibe olarak yol süpürme aracı da verildiğini, aracın yakında teslim edileceğini de sözlerine ekledi.
FOTOĞRAFI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!