Akkuş Belediyespor Boks takımı 3’üncü oldu

Güncelleme Tarihi:

Akkuş Belediyespor Boks takımı 3’üncü oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 14:57

Akkuş Belediyespor Boks takımı 3’üncü oldu

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ANKARA’da düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Boks Turnuvası’na katılan Ordu Akkuş Belediyespor boks takımı, takım halinde 3’üncü oldu.

Ankara'da 6 ilden 156 boksörün katıldığı turnuvada Akkuş Belediyespor boksörlerinden; Mesut Mert Güllü, Salih Aydaş ve Ayşegül Göbek birincilik, Batuhan Salim Onay ise ikincilik kazandı. Akkuş Belediyespor Boks Takımı Antrönörü Can Koçak turnuvanın oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Turnuva sporcularımızın tecrübe kazanması açısından çok faydalı oldu. Bir çok tecrübeli takım ve sporcuların katıldığı organizasyonda takım halinde 3’üncü olmamız bizim için büyük başarı. Daha yolun başında olmamıza rağmen boksörlerimiz güzel maçlar çıkardı, daha da iyi olacağız. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye teşekkür ediyorum. Kendisi sporun ve sporcunun yanında" dedi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’de sporcuları kutlayarak "Belediyesporu aktif hale getirdikten sonra gençlerimiz spor salonuna akın etti. Bunu başarmamız bizi mutlu ediyor. Kısa süre olmasına rağmen tüm branşlarda güzel başarılar elde etmeye başladık. Son olarak boks takımımızın başarıları bizleri gururlandırdı. Gençlerimize imkan verildiğinde neler başardıklarını hep birlikte gördük. Desteklerimiz bundan sonrada sürecek, antrenörümüz Can Koçak'a ve boksörlerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!