Akışına bırakın

Bazı konuları akışa bırakın. Kaderin yaralayıcı oklarını kenara atın ve canlanın.

Haberin Devamı

Tam anlamıyla farkında olmasanız da bazı şeyler değişiyor, yeniden yapılanıyor. Önümüzdeki hafta bugünlerde, şu an baktığınızdan farklı bir manzaraya bakıyor olabilirsiniz.
Hangi konuda ya da yönde karar vereceğiniz, ne kadar ilerlemek istediğinize bağlı.
Koç burcundaki Ay’ın İkizler burcundaki Jüpiter’le olumlu, Plüton’la olumsuz açısı; olumlu ve olumsuz dakikaların birlikte yaşanabileceği saatlere işaret ediyor.
Tartışmalı diyaloglara girmemeye çalışmakta ve haddini aşan cümleleri kontrol altına almakta fayda var.
Öğle saatlerinde Ay boşluğa girmiş olacağından zorlu ortamlar da geride kalacaktır.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın.

Günlük Burç Yorumları

Koç
Kutuplaşmaktan kaçınmazsanız bindiğiniz dalı kesebilirsiniz, dikkat! Belli bir amacı olan seyahatler sırasında bazı gelişmeler yaşanabilir. Hisleriniz ve neler olmasını istediğiniz konusunda açıklamalar yapabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Boğa
Şimdiye kadar yapmış olduğunuz çalışmaların üzerine inşa edebileceğiniz veya tam tersi yaptıklarınızı tamamen bozabilecek iki alternatif karşınızda duruyor. Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında dikkatli olmalısınız. Bilgi ve tecrübe paylaşımı, eşitliğin sağlanmasında rol oynayabilir. Özel yaşamınızda sorumluluk almanız, yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

İkizler
Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız, istediğiniz etkiyi yaratmayabilir. Biraz daha politik olmanızda fayda var. Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa, plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir. Sempatik konuşmalar yapan bir kişiye dikkat edilmeli.

Yengeç
Sakinliğinizi korumalısınız. Yumuşak konuşmalı ama gerektiği gibi davranabileceğinizin sinyalini de vermelisiniz. Fazla istekli veya aşırı öz güvenli bir imaj çizebilirsiniz. İlerleme şansınız fazla. Dürüst olmalı ve sunabileceklerinizi basit şekilde dile getirmelisiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Anlaşılabilir ihtiyaçlarınız var ama bugün biraz sessiz kalmanız gerekebilir. Aksi takdirde, hoş görünmeyen bazı olaylar ya da kuvvet gösterileri için özür dilemeye zorlanabilirsiniz. Görevlerinizi hızla tamamlamanıza yardım edecek değişiklikler yapmanız gerekiyor. Bilgi ve tecrübenizi nasıl kullandığınız, rekabet ortamında yaratacağınız farkı etkiliyor. İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Başak
Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir. Ve sanırım siz duruma gözü kapalı angaje olmuş olabilirsiniz. Sizi rahatsız eden şeyleri paylaşmanız, gürültü çıkmasına neden olabilir. Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Haberin Devamı

Terazi
Dileklerinizi (gerçekçi olanları tabii) dikkatli şekilde sıralamalısınız. Evren bugünlerde size onları gerçekleştirme fırsatı sunabilir. Değişim kaçınılmaz görünüyor. Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilir ve fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var. Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Akrep
Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz. Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da mantıklı ölçüde ilerleme zamanı. Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. İşinizle ilgili olumlu bağlantılar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Yay
Başkalarını yüreklendirebilirsiniz ama diğerlerine ait konuları toparlamaya ya da onarmaya çalışmanız gün içerisinde sizi engelleyebilir. Evinizde ya da yaşadığınız yerde amaçlarınıza uygun değişiklikler yapmanız gerekiyor. İç sesinize kulak vermelisiniz. Yakınınızdaki kıskanç bir kişi sizi bazı konularda dışarıda bırakmaya çalışabilir. Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Oğlak
Kendini sizi engellemeye veya ilerlemenizi durdurmaya adamış kişiler olsa da, siz sessiz sakin yolunuzda devam etmeli ve hatta daha fazla gayret göstermelisiniz. Çevrenizdeki bir kişi, sizin tarafınızda olması gereken bir kişinin yetenekleriniz konusunda şüphe duymasına neden olabilir.

Haberin Devamı

Kova
Eğer bazı kişilere gereken saygıyı görmediğinizi ya da yeterince saygı duymadığınızı göstermek istiyorsanız, bugün hiç zamanı değil. Hem de hiç! Aşırı alışkanlıklarınızdan ve gereksiz yüklerden kurtulmalı, önünüzdeki daha önemli fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Balık
Daha sakin olmanızda ve ufak şeylerle yetinmenizde fayda var. Çünkü bugünkü konjonktürde, en ufak talebiniz dahi ciddiye alınmayabilir. Başka bir günü beklemenizde fayda var. İlişkilerinizi, maddi konuları ve belli anlaşmaları ön plana almalısınız. Bir anlaşma söz konusu olduğu takdirde sonucu yönlendirebilmeniz daha kolay olabilir. Gerçeklere bağlı kalınması gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları