Akıntılı kemik iltihabından kurtularak, yuva kurdu

Güncelleme Tarihi:

Akıntılı kemik iltihabından kurtularak, yuva kurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2018 11:20

Akıntılı kemik iltihabından kurtularak, yuva kurdu

Haberin Devamı

Suat PALA/BAFRA(Samsun), (DHA) – SAMSUN’un Bafra ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki Gülseren Bircan Önder, 11 yaşından beri yaşadığı akıntılı kemik iltihabı hastalığından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gördüğü tedavi sonrası kurtuldu. Önder, “Allah doktorlarımızdan razı olsun. Onlar sayesinde yuva kurdum” dedi.

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Akalan mahallesinde yaşayan 39 yaşındaki Gülseren Bircan Önder, 11 yaşından beri yaşadığı akıntılı kemik iltihabı hastalığından bir komşusunun doktor önerisi sayesinde tedavi olarak yuva kurdu. 28 yıldan beri hastalık yüzünden çektiği birçok sıkıntıyı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktoru Opr. Dr. Mustafa Alimoğlu sayesinde kurtulduğunu ve yuva kurduğunu söyleyen Gülseren Bircan Önder, “Ben 11 yaşından beri bu hastalığı çok çektim. Dışarıda gezemiyordum. Zor günler geçirdim. 2 yıl önce komşumuzun sayesinde doktorumla tanıştım. Tedavi oldum ve düzeldim. Ondan Allahım razı olsun. Onların sayesinde yuva kurdum” dedi.

 

DOKTOR ALİMOĞLU: 1 YIL İÇİNDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Çeşitli tetkikler yaparak tedaviye başladıklarını ve sonuç aldıklarını söyleyen Opr. Dr. Mustafa Alimoğlu ise “Çeşitli tetkikler yaparak tedavi süreci başlattık. Vakum ve medical tedavi uyguladıktan sonra hastayı kolundan ameliyat ettik. 1 yıl içinde sağlığına kavuştu” diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!