Akıllı oynasaydık galip gelirdik

Güncelleme Tarihi:

Akıllı oynasaydık galip gelirdik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 09:46

Beko Basketbol Ligi'nde play-off çeyrek final serisi 3. maçında Banvit'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da antrenör Hakan Demir, “Bir galibiyet daha alırsak, serinin sonucunu kimse bilemez” dedi.

Hakan Demir, maçtan sonra yaptığı açıklamada, serideki ilk maçı son saniyede kaybettikten sonra, ikinci müsabakayı onun moral bozukluğuyla kaybettiklerini söyledi.

Banvit'in ikinci maçı hak ettiğini ifade eden Demir, “Bugün motivasyonu çok üst düzeyde olan oyuncularım taraftarımızın da desteğiyle galibiyeti hak etti. Dördüncü maçı kazarak, seriyi Bandırma'ya taşıyacağız. Bir galibiyet daha alırsak, serinin sonucunu kimse bilemez” diye konuştu.

Pınar Karşıyakalı Alper de seriyi Bandırma'ya taşıyacaklarını, yarı finale yükselmek istediklerini kaydetti.

BANVİT CEPHESİ

Banvit antrenörü Orhun Ene, Pınar Karşıyaka'nın sahasında iyi oynayan bir ekip olduğunu belirterek, “Pınar Karşıyaka deplasmanında galibiyet almak kolay değil. Oyuna iyi başladık, ancak 2. ve 3. periyotlarda özellikle savunmada kötü oynayarak, oyunun dengesini bozduk. Daha akıllı oynasaydık, galip gelebilirdik. İki denk takımın mücadelesinde, bundan sonraki maçların da çekişmeli geçeceğine inanıyorum” dedi.

Banvitli Yunus da Pınar Karşıyaka'nın taraftar desteğiyle iyi bir oyun ortaya koyduğunu ve galip geldiğini, ancak avantajın hala kendilerinde olduğunu söyledi.

Yunus, 4. maçta daha akıllı oynayıp, seriyi 3-1'e taşıyacaklarını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!