Akıllı Buluşlar ile doğayı sevmeyi öğrenecekler

Güncelleme Tarihi:

Akıllı Buluşlar ile doğayı sevmeyi öğrenecekler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 17:01

Akıllı Buluşlar ile doğayı sevmeyi öğrenecekler

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Akıllı Buluşlar isimli yeni kitabı için imza günü düzenleyen yazar Filiz Tosyalı, çocuklara doğa sevgisi kazandırmayı amaçladığını söyledi.
Yaz aylarını Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Bitez Mahallesi'ndeki otelinde geçiren çocuk kitapları yazarı Filiz Tosyalı, 10 ilin ardından bugün düzenlenen etkinlikte Akıllı Buluşlar öykü dizisine ait kitaplarını imzaladı. İstanbul Kazasker Lions Kulübü ile Turgutreis Lions Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği etkinliğe veliler ve tatilde bulunan çocuklar da büyük ilgi gösterdi.
Yaklaşık 4 yıl süren çalışma sonunda 10 adet kitap yazdığını ve bu kitapların tanıtımı için 10 ili dolaştığını belirten Tosyalı, "7-12 yaş arasındaki çocukların doğa bilincini ve yurt sevgisini resimler ve öykülerle anlamasını amaçladım. Kitaplarımızı veliler de çok rahatlıkla okuyup çocuklarına bu konuda yardımcı olabilirler. Doğanın aslında tek dostumuz ve yaşam kaynağımız olduğunu anlatıyorum" dedi. Tosyalı otuz bin adet basılan kitapların hızla tükenmekte olduğunu belirtti.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!