Akil Gençler Heyetinden Öğrenci Evine Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Akil Gençler Heyetinden Öğrenci Evine Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:43

ESKİŞEHİR'DEKİ AKİL GENÇLER HEYETİ, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ) ÖĞRENCİSİ ABDULLAH FURKAN ÖZKAYA'NIN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÖĞRENCİ EVİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Eskişehir’deki Akil Gençler Heyeti, Genel Başkan Yardımcısı ve Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencisi Abdullah Furkan Özkaya’nın öncülüğünde öğrenci evi ziyareti gerçekleştirdi.
Akil Gençler Heyeti Genel Başkan Delil Ateş ve İl Başkanı Uğur Aydın’ın katılımı ile gerçekleşen ziyaret çok renkli görüntülere sahne oldu. Abdullah Furkan Özkaya’nın ziyarette yaptığı makarna büyük beğeni topladı. Bulaşıkları yıkama sırası Delil Ateş’e gelince öğrencilik yıllarını anımsadığını belirten Ateş, "Biz de bulaşık sadece lazım olunca yıkanırdı" deyince öğrenciler gülmeye başladı.
Ateş ve Özkaya öğrencilerin sorularını yanıtladı. Soru-cevap kısmında konuşan Özkaya, "7 Haziran’dan sonraki tabloyu iyi okumak lazım. Ben bütün öğrenci kardeşlerimi bu vesile ile sağduyuya davet ediyorum. Bugünün ve yarının teminatı bizler hiçbir kavga ve gürültüye izin vermeden yeni Türkiye’yi birlikte inşa edebiliriz" dedi.
Genel Başkan Ateş ise, "Hiçbir kirli oyun Sakarya’nın çocukları ile Fırat’ın çocuklarını birbirinden ayırmaya yetmeyecektir. Birinci yılımıza doğru yürürken bu bilinci oluşturmak için kardeşliğin temsilcisi Yunus Emre’nin şehri Eskişehir’de başlattık. Misafirperverliğinden dolayı ev sahibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!