Akhisar "Dört Büyükler"i hep üzüyor

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Dört Büyükleri hep üzüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 12:04

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor, ligde son 3 sezonda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan 26 puan aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor, haftayı 25 puan ve averajla 11. sırada geçti. Deplasmanda 7 maçı puansız geçtikten sonra Fenerbahçe'yi yenen Ege temsilcisi, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından ikinci maçını da kayıpsız tamamladı.

'DÖRT BÜYÜKLER' E KARŞI EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü sezonunda "Üç Büyükler"e karşı deplasmanda ilk galibiyetini alan Akhisar Belediyespor, bu süre içinde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı 26 puan kazandı.
Trabzonspor'dan 10 puan toplayan Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'den 9, Beşiktaş'tan 4 ve Galatasaray'dan da 3 puan aldı.

CARLOS'UN "10 ÜZERİNDEN 11" VERDİĞİ GOL

Fenerbahçe karşısında henüz 5. dakikada attığı güzel golle takımını 1-0 öne geçiren Güray Vural, bu sezon 2. golüne imza attı. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un "10 üzerinden 11" notu verdiği gol, Güray Vural'ın Süper Lig'deki 134. maçta 8. golü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!