Akhisar Bld. – Torku Konyaspor maçı saat kaçta oynanacak? Maç ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Bld. – Torku Konyaspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak İşte ayrıntılar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 12:13

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Peki maç ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor 1966 ile yaptığı karşılaşmanın ardından, ara vermeden Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde hazırlıklara başlayan yeşil-siyahlı ekip, antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Akhisar Belediyespor 'da kupa maçında forma giyen oyuncuların takımdan ayrı salonda çalıştığı belirtildi.

Akhisar Bld. – Torku Konyaspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak İşte ayrıntılar...

BU MAÇI KAZANARAK ÖZGÜVENİMİZİ TAZELEMEK İSTİYORUZ

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, arka arkaya maçlar oynadıklarını ve hem kupada hem de ligde iyi işler yapmak istediklerini belirterek, hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçını kazanarak ikinci devreye moralli başlamak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor 18.hafta maçı hakkında görüşlerini açıklayan Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, "Ligin ilk yarısını 26 puanla bitirdik. Sezon başından beri dillendirdiğimiz ve sanki yolunda yürüdüğümüz gibi gözüken ilk hedefimize ulaştık. Şimdi hedef olarak 50 puan barajı var. Umarım ve dilerim bunu kısa zamanda geçeriz ve üstüne çıkarız. Umutlarım ve beklentilerim bu yönde. Ama tabiki bu maç kazanmakla oluyor. Ligin bizim için ikinci yarısı hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçıyla başlayacak. İlk 3 maçımızın ikisini sıralama olarak üzerimizde bulunan takımlarla oynayacağız.Buradan sarsılmadan ve yıpranmadan çıkmak çok önemli. Galatasaray maçından sonra en azından göreceli olarak fikstüre bakıldığı zaman kağıt üstünde de olsa avantajımız gözüküyor. 8 maç içeride oynayacağız 6 maç deplasman gibi bir maç trafiği gözüküyor. Bu trafiğe girmeden önce Akhisar Belediyespor maçında özgüvenimizi tazeleyecek, lige başlamayı hissettirecek bir oyun ve skor en büyük beklentim. Oyuncularla bunu konuşacağız. Umarım ve dilerim top şansı da yanımızda olur" şeklinde görüş belirtti.”

Peki Akhisar Bld. – Torku Konyaspor maçı ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Akhisar Bld. – Torku Konyaspor karşılaşması 16 ocak Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek. Maç Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!