Akhisar Belediyespor'da ince hesaplar

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyesporda ince hesaplar
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 15:20

Akhisar Belediyespor'da ince hesaplar

Haberin Devamı

Barış GEZİCİ / AKHİSAR, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'de cumartesi günü şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir'i ağırlayacak Akhisar Belediyespor'da geri sayım başlarken, yeşil siyahlı ekibin başında ilk maçına çıkmaya hazırlanan Teknik Direktör Okan Buruk, galibiyet planları yapıyor. Her fırsatta ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biriyle karşılaşacaklarını söyleyen genç teknik adamın savunma ağırlıklı bir oyun anlayışı ile rakibin hızını kesip, özellikle kanat bindirmeleri ile sonuca gitmeye çalışacağı öğrenildi.
Arnavutluk Milli Takımı'na çağrıldığı için hafta boyunca antrenmanlarda yer almayan Cikalleshi'nin yerine forvette Vaz Te'yi kullanması beklenen Okan Buruk'un, hücum organizasyonunda Olcan Adın'a önemli sorumluluklar verdiği belirtildi.
Ligde çok kritik bir döneme girdiklerini hatırlatarak sarı kart cezası sınırında bulunan Caner, Ömer, Aykut, Soner ve Onur'dan dikkatli olmalarını isteyen genç çalıştırıcı, "Bu aşamada her oyuncuya ihtiyacım var. Gereksiz kart görmeyin" diye konuştuğu belirtildi.

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!