Akhisar Belediyespor'da Arslan sert esti

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyesporda Arslan sert esti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 16:30

Akhisar Belediyespor'da Arslan sert esti

Haberin Devamı

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)- AKHİSAR Belediyespor'un pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı öncesi geri sayım başlarken teknik direktör Cihat Arslan'ın Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki son antrenmanda sinirli olduğu gözlendi.
Taktik çalışmanın yapıldığı çift kale sık sık oyunu durdurarak futbolcularına hatalarını anlatan genç teknik adam, yanlış yapmakta ısrar eden futbolcuları sert bir dille haşladı.
Kayserispor deplasmanının ardından iç sahada Galatasaray'la oynayacaklarını hatırlatan Cihat Arslan, "Dördüncü haftada ise Beşiktaş'ı konuk edeceğiz. Kısacasaı zorlu bir periyot bizi bekliyor. Bu süreci en az kayıpla geçmek için hata yapmamak zorundayız" diye konuştu.
Öte yandan yeşil siyahlı ekipte sakatlığı devam eden Serdar Kesimal ile antrenman eksiği bulunan yeni transfer Abdoul Sissoko, Kayserispor maçı kadrosunda yer almayacak. 
TATİL DOPİNGİ
Kayserispor maçının son rötuşlarını yapan Akhisar Belediyespor'un dün akşam antrenmanında bir grup taraftar futbolculara tatlı ikram etti. Yeşil siyahlı ekip, yarın sabah son çalışmasını yaptıktan sonra İzmir üzerinden havayoluyla Kayseri'ye gidecek.

 
FOTOĞRAF
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!