Akhisar Belediyespor yerli stoper arıyor

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor yerli stoper arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2016 12:52

Akhisar Belediyespor yerli stoper arıyor

Haberin Devamı

Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig takımlarındar Akhisar Belediyespor, yerli bir stoper alarak transferi noktalayacak.
Araştırmalarını sürdürdüklerini belirten Teknik Direktör Cihat Arslan, "Görüştüğümüz isimler var. 1 haftaya kadar defansa takviyemizi gerçekleştireceğiz. Savunmanın ortasında Douglao-Caner ikilisinden memnunum. Ancak Fenerbahçe'den kadromuza kattığımız Serdar Kesimal'in sakatlığı söz konusu. Bu nedenle alternatiflerimizin artması için stopere takviye şart" dedi.
Nazilli Belediyespor ile sezon açılışında oynanan hazırlık maçında alınan 4-0'lık galibiyetin kendisini mutlu ettiğini belirten Arslan, takımın performansının da umut verici olduğunu dile getirdi. Ligin çok zorlu geçeceğini ifade eden genç çalıştırıcı sözlerini şu şekilde tamamladı:
"Zor bir fiktstür ile sezona başlayacağız. İlk 4 haftada Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacağız. Daha iyi ve mücadeleci bir futbol sergilemek zorundayız. Eksikliklerimizi 1 hafta içinde gidererek lige iyi bir başlangıç yapacağız" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!