Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 16:39

Süper Toto Süper Lig’in 26. haftasında Akhisar Belediyespor evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Her iki takımın da galibiyetle ayrılmak istediği karşılaşma merakla bekleniyor. Peki, Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Ligde geçtiğimiz hafta evinde Beşiktaş’ı ağırlayan Çaykur Rizespor karşılaşmadan 2 – 1’lilk mağlubiyetle ayrılmış ve puan kaybetmişti. Akhisar Belediyespor ise Eskişehirspor deplasmanında mücadele etmiş ve maçtan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puan yazdırmıştı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR – ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ligde bu hafta gerçekleşecek olan Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 18 Mart 2016 Cuma

Maç Saati: 20:00

Stat: Manisa 19 Mayıs Stadı

Maçın Hakemleri: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Sönmez, Mustafa Savranlar

Yayın: Lig TV

AKHİSAR BELEDİYESPOR – ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Yarın akşam ekranlara gelecek olan Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 15,00 TL

2. Kategori - 10,00 TL

3. Kategori - 5,00 TL

Misafir  - 4,00 TL

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

ÇAYKUR RİZESPOR’DA 3 EKSİK VAR

Yarın akşam deplasmanda mücadele edecek olan Çaykur Rizespor’da kart cezalısı olan Oboabona ve Koray’ın yanı sıra sakatlığı devam eden Kweuke de Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Sakatlığı düzelen ve kadroya dahil olan İsmael'in ise durumu maç saatinde belli olacak.

CİHAT ARSLAN’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Ligde bu hafta evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Cihat Arslan karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Takımın son 3 maçta 9 gol yemesini rehavete bağlayan Cihat Arslan, Çaykur Rizespor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi. UEFA gibi bir hayallerini olduğuna değinen Cihat Arslan, bu konuda iddialı olduklarını ifade etti.

Eskişehirspor maçındaki gollerde defansın ve kalecinin hatası olduğunu belirten Cihat Arslan, futbolda herkesin hata yapabileceğini vurgulayarak, Çaykur Rizespor maçının zorlu geçeceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

AYKUT FERAH: KÜME HATTINDAN UZAKLAŞMAK İSTİYORUZ

Akhisar Belediyespor deplasmanında mücadele edecek olan Çaykur Rizespor’un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Akhisar Belediyespor maçını kazanarak küme hattından uzaklaşmak istediklerini belirten Aykut Ferah, alt sıralarda bulunan takımlarla aradaki puan farkının kapandığını dile getirdi.

Son haftalarda işi zora soktuklarını açıklayan Aykut Ferah, yeniden toparlanarak çıkışa geçmek istediklerini vurguladı. 

BAKMADAN GEÇME!