Akhisar Belediyespor 4 maç sonra kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor 4 maç sonra kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 10:54

- Gençlerbirliği deplasmanında öne geçmesine rağmen 10 dakika içinde kalesinde gördüğü gollerle rakibine 3-1 mağlup olan Ege temsilcisi haftayı puansız kapattı

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Gençlerbirliği karşısında 10 dakikada kalesinde 3 gol gören Akhisar Belediyespor, ligde 4 hafta aradan sonra sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Gençlerbirliği deplasmanında ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Ege temsilcisi, ikinci devrede 60-70. dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle rakibine 3-1 mağlup oldu.

Ligde Torku Konyaspor maçının ardından 4 müsabakada yenilmeyen ve bu karşılaşmalarda ikişer galibiyet ve beraberlik alan Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği mağlubiyetiyle 23. haftayı 37 puan ve averajla Galatasaray’ın ardından 6. sırada tamamladı.

- Onur Ayık'ın ilk golü

Lig tarihinde Gençlerbirliği’ne karşı deplasmanda takımının ilk golünü atan Onur Ayık, Akhisar Belediyespor formasıyla ilk golüne imza attı. Onur Ayık, daha önce Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 gol kaydetmişti.

Haberin Devamı

Ege temsilcisinde Trabzonspor’dan transfer edilen Soner Aydoğdu, ilk lig maçına çıktı.

- Deplasmanda 3. kez üstünlüğünü koruyamadı

Dış sahada daha önce Kasımpaşa ve Kayserispor karşısında da ilk golü bulmasına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılan Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği karşısında da yenilgiyi önleyemedi. Ege temsilcisi Kasımpaşa’ya 2-1, Kayserispor’a ise 3-2’lik skorlarla mağlup olmuştu.

- Kupa ve ligde zorlu rakipler

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor, rakibiyle bu müsabakanın rövanşında 2 Mart Çarşamba günü İstanbul’da karşılaşacak.

Ege temsilcisi ligde ise 24. hafta karşılaşmasında 6 Mart Pazar günü şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!