Akdeniz’de ücretsiz yaz okulu spor kursları başladı

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz’de ücretsiz yaz okulu spor kursları başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 10:48

Akdeniz’de ücretsiz yaz okulu spor kursları başladı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Akdeniz Belediyesi’nin, çocukları ve gençleri sporla tanıştırmak amacıyla her yıl düzenlediği ücretsiz yaz okulu kursları yoğun bir ilgi ve katılımla açıldı.
Akdeniz Belediye Spor Şafak Erdur-Seyfi Ali Türkoğlu Futbol sahasında gerçekleşen törene, Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, birim müdürleri, belediye spor kulübü yöneticileri, futbol, basketbol, tenis ve Muay Thai sporcu ve antrenörleri, sporcuların ebeveynleri ile sporseverlerin katılımıyla gerçekleşti.
Sporcu çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Pamuk, kursa kayıt yapan minik çocuklarla babalarla sohbet etti. Hiçbir çocuğun ve anne-babasının isteğini de kırmayan Başkan Pamuk, hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çocukların geleceği için her türlü destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Pamuk, "Akdeniz Belediyesi olarak temel hedeflerimizden birisi, çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla tanıştırmak, onların spor yapmalarına imkân sağlamaktır. Belediye olarak spora, özellikle de altyapıya büyük önem veriyoruz. Bunu da uygulamalarımıza yansıtmaya çalışıyoruz. Bu sezon bizim bütün altyapı takımlarımız ciddi başarılar elde etti. Bunun devamı olarak da bugün yaz spor okulun açılışını gerçekleştiriyoruz. Amacımız daha çok çocuğumuza ulaşmak. Ayrıca klasik spor dallarının ötesine geçerek, gençlerimize alternatif spor dallarını da sunmak istiyoruz. Bu kapsamda ilk defa bu yıl tenis kursumuz var, basketbol, voleybol kurslarını da veriyoruz" dedi.
Alanında deneyimli antrenörlerin eğitim verdiği Akdeniz Belediye Spor Kulübü yaz okuluna, bu yıl 2006 ve üzeri doğumlu çocuklar alınacak. Yıl boyu sürecek kayıtlar için başvurular, Akdeniz Belediye Spor Tesisleri (Toros Devlet Hastanesi Karşısı) ile Çay Mahallesi Spor Tesisleri’ne yapılabilir.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!