Akdeniz Üniversitesi lisansüstü mezuniyet töreni

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Üniversitesi lisansüstü mezuniyet töreni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 12:34

Akdeniz Üniversitesi lisansüstü mezuniyet töreni

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı lisansüstü öğrencileri için bu yıl ilk kez mezuniyet töreni düzenlendi.

Atatürk Konferans Salonu'nda gerekleştirilen mezuniyet törenine, Akdeniz Üniversitesi enstitülerinden 2017-2018 eğitim-öğretim yılında mezun olan 772 yüksek lisans ve doktora öğrencisinin yanı sıra, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, rektör yardımcıları, akademisyenler ve mezunların yakınları katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Mustafa Ünal, "Üniversitemizde Akdeniz Uygarlıkları Araştırma Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Güzel Sanatlar Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü olmak üzere 7 enstitü ile lisansüstü eğitim devam etmektedir. Enstitülerimizde bulunan toplam 245 yüksek lisans ve doktora programında 5 bin 701 öğrencimiz lisansüstü eğitimlerini sürdürmektedir" dedi.

Akdeniz Üniversitesi enstitülerinden bugüne kadar toplam 5 bin 649 yüksek lisans ve doktora öğrencisi mezun olduğunu aktaran Rektör Ünal, "Bu mezunlarımız üniversitemizde, ülkemizdeki başka üniversitelerde veya yurt dışında bulunan kurumlarda akademik hayatlarını devam ettirmektedir. 2017-2018 eğitim öğretim yılında mevcut lisansüstü programlarımızdan 772 öğrencimiz mezun olmuştur. Değerli mezunlarımız. Hepinize bundan sonraki yaşamınızda başarılar ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!