Akdeniz Sanayi Sitesi'nin imar sorunu çözülüyor

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Sanayi Sitesinin imar sorunu çözülüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2018 16:15

Akdeniz Sanayi Sitesi'nin imar sorunu çözülüyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Genel Kurulu'na katıldı. Başkan Türel, "İmar sorunu konusunu çözüyoruz. O konuda komisyonumuz uygun kararını aldı. 9 Nisan Pazartesi meclisimizden Allah'ın izni ile geçireceğiz" dedi.

Akdeniz Sanayi Sitesi Düğün Salonu'nda gerçekleşen genel kurula Ak Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ve sanayi esnafı katıldı.

Genel Kurulda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

2004 yılında göreve geldiklerinde Akdeniz Sanayi Sitesi'nin her yağmurda göle döndüğünü kaydeden Başkan Türel, "O dönemde çok hızlı bir şekilde hemen yağmur suyu kanallarını burada hem de devasa yağmur suyu kanallarını inşa ettik. Arkada Göksu Deresi'ne bağladık ve o gün bugündür artık o sorunlar ortadan kalktı, biz bile unuttuk o sorunları. Altyapısıyla, kanalizasyonu ile ilgili çok önemli hizmetler yaptık. Sıcak asfalt ile ilgili çok önemli hizmetler yaptık. Milletvekilliğim döneminde okulla ilgili gereken adımları attık. Şimdi Büyükşehir Belediye başkanı olarak yine emrinizdeyiz" dedi.

YAPILAN HİZMETLER ESNAFA YARIYOR

Akdeniz Sanayi Sitesi'nin sorunlarını çözmenin kendileri için bir mutluluk vesilesi olduğunu anlatan Türel, "Akdeniz Sanayi Sitesi'nin işlerini çözmek, sizin işlerinizde size yardımcı olmak bizim için gerçekten mutluluk vesilesi. Antalya'mızı da bir taraftan inşa etmeye, ihya etmeye çalışıyoruz. Bizim yapmakta olduğumuz bütün bu yatırımların yansıması tamamen sizlere" diye konuştu.

VATANDAŞIMIZIN OYUNA DEĞİL GÖNLÜNE TALİBİZ

Proje olmadan kalkınmanın mümkün olmayacağının altını çizen Menderes Türel, şunları söyledi:

"Şimdi bana ne diyorlar, Menderes Türel 3. Etap Raylı Sistemi yapma. Menderes Türel, limanlar yapma, yat limanları yapma, Boğaçayı Projesi'ni hiç yapma, Konyaaltı Sahili'nde aman ha elini sürme. Biz tabi onları dinlemiyoruz. Bizim çünkü Antalya'ya hizmet borcumuz var. Biz Antalya'ya, size, ne yapsak azdır. Biz bu bilinçle çalışıyoruz. Biz vatandaşımızın seçimlerde oyuna talip olmuyoruz. Biz 5 senelik hizmet dönemimizde vatandaşımızın gönlüne talip olmaya çalışıyoruz."

HALK CEVABI SANDIKTA VERECEK

Antalya'ya yapılan hizmetlerin itibarsızlaştırılmaya çalıştığını da ifade eden Türel, “Biz hep Antalya'nın kalkınması için çalışıyoruz. Antalya'da ne zaman iyi bir şeyler yapmaya kalksak hemen bir iftira furyası. Geçmişte Antalya'ya bir çivi bile çakmayanlar şimdi bizim bu yaptığımız hizmetleri görünce yaptıklarımızı nasıl itibarsızlaştırırız, nasıl itibar suikastıyla bu yapılanları halka unuttururuz, yapılanları nasıl gölgede bırakırız diye düşünüyorlar. Dertleri bu. Ancak kusura bakmayın, bu halk bu esnaf her şeyin farkında her zaman yeri geldiğinde de en güzel cevabı millet olarak sandıkta veriyor, inşallah yine verecektir. Ben buna kalpten inanıyorum" diye konuştu.

İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Menderes Türel, sanayi sitesinin imar sorununu da çözdüklerini belirtti. Türel, "Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile el ele vererek imarla ilgili sorunlarınızı da tek tek çözdük, çözüyoruz. Tabi imarla ilgili yaptığımız çalışmalar elbette bizim görevimiz. İnşallah sizin imar sorunu ile ilgili konuyu çözüyoruz. O konuda da komisyonumuz uygun kararını aldı. 9 Nisan Pazartesi günü mecliste Allah'ın izni ile geçireceğiz. Şimdiden sizlere hayırlı uğurlu olsun diyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!