Akdeniz Belediyesi, cenaze hizmetleriyle vatandaşın yanında

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Belediyesi, cenaze hizmetleriyle vatandaşın yanında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 12:14

Akdeniz Belediyesi, cenaze hizmetleriyle vatandaşın yanında

Haberin Devamı

MERSİN'in merkez Akdeniz İlçe Belediyesi, verdiği cenaze hizmetleri ile yakınlarını kaybeden aileleri yalnız bırakmayarak zor günlerinde destek oluyor.
Taziyeleri sırasında ihtiyaç duydukları hizmetleri ailelere sunan Akdeniz Belediyesi, acılı ailelere sağladığı cenaze nakil, ulaşım ve konaklama hizmetleriyle, vatandaşların zorlu günleri bir nebze de olsa daha hafif atlatabilmelerini sağlıyor.
Kentte ve ilçede ikamet eden vatandaşlara cenaze işlerinde büyük kolaylıklar sağlanırken, 2 adet klimalı cenaze nakil aracı, 400 adet masa, 3 bin 500 adet sandalye, 40 adet şemsiye, 12 adet kapalı çadır ve 10 adet semaver ile 7’şer kişiden oluşan 2 ekiple, hafta sonu da dahil 7 gün 24 saat vatandaşlar için hizmet veriyor.
 Her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, ''Belediye olarak zor günlerinde de acılı ailelerimizi yalnız bırakmıyor, yakınlarını kaybeden ailelerimize cenaze nakil hizmetinin yanı sıra, taziyelerini sunmak için gelen yakınlarına da mezarlığa kadar belediyemize ait otobüslerle ulaşım hizmeti sunuyoruz. Taziye hizmeti, belediye olarak en çok değer ve önem verdiğimiz hizmetlerden biridir. Akdeniz’in 65 mahallesinin tamamında, talep eden tüm vatandaşlarımıza bu hizmeti eksiksiz ve zamanında verebilmek için ekipmanlarımızı güçlendirdik ve ekip sayısını da arttırdık” dedi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!