Akdağmadeni'nde yoğun bakım ünitesi hizmet vermeye başladı

Güncelleme Tarihi:

Akdağmadeninde yoğun bakım ünitesi hizmet vermeye başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 15:04

Haberin Devamı

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Devlet Hastanesinde 1. basamak genel yoğun bakım ünitesi hizmet vermeye başladı.

Yoğun bakım ünitesi 6 yataklı, 1 sorumlu hekim ve 4 hemşireyle hasta kabulüne başladı.

Akdağmadeni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Peyami Duman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ünitede hasta yakınları için ayrıca bilgilendirme odası bulunduğunu, yoğun bakım odalarının tek kişilik olduğunu söyledi.

İlçede devlet hastanesinde hizmet kalitesini yükseldiğini ifade eden Duman, “Diğer illerdeki hastanelere hasta sevklerini en aza indirmek, ilçemiz ve hatta bölgemizdeki halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitemiz halkımız hizmetine sunulmuştur. Hasta sevklerinin azalacağı ve hastalarımızın yerinde ve zamanında en kaliteli hizmeti alacakları için çok büyük onur ve mutluluk duymaktayım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca ise kaliteli hizmet vermek istedikerini belirtti.

Haberin Devamı

Hastaların mağdur olmaması için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını aktaran Kurca, "Akdağmadeni’nde yoğun bakımı açtık ve hasta kabulüne başladık. Akdağmadeni’nde endoskopi, sonrasında ameliyathanenin güçlendirilmesi ayrıca yoğun bakımın açılması, sevk oranlarının azaltarak, hasta mağduriyetini önemli ölçüde azaltacaktır" diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!