Akdağmadeni Belediyesi Yeni Araçlarla Makine Parkını Geliştiriyor

Güncelleme Tarihi:

Akdağmadeni Belediyesi Yeni Araçlarla Makine Parkını Geliştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 10:55

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİ YENİ BİR VİDANJÖR VE ÇÖP TOPLAMA ARACI İLE MAKİNE PARKINA ARAÇ TAKVİYE YAPTI

Akdağmadeni Belediyesi bir vidanjör bir de çöp toplama aracı ile makine parkına iki araç daha takviye etti.
Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet vidanjör ve bir adet de çöp toplama aracı aldıklarını ifade eden Daştan, “İlçemizde tıkanan kanalizasyonların ve fosseptik ve benzeri temizlik işlerinde kullanılmak üzere bir vidanjöre ihtiyacımız vardı bunu yeni aldığımız vidanjör ile karşıladık. Bunun yanında yine ilçemizin temizlik işlerinde kullanılmak üzere yeni bir de çöp toplama aracını makine parkımıza kazandırdık” dedi.
Makine parkını sürekli geliştirdiklerini ifade eden Daştan, “Araç parkına kazandırılan bu araçlarla birlikte 2014 yılının son 6 ayı ve 2015 yılı içerisinde ilçe halkına daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Bekoloder kazıcı yükleyici kepçe, 4*4 arazi pikap, donanımsal olarak son sistem olan yeni itfaiye aracı, soğutmalı morglu cenaze taşıma aracı ve son olarak 2015 model vidanjör ve çöp toplama aracı kazandırılarak 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 6 adet yeni araç ilçemize kazandırılmış oldu” diye konuştu.
Gerçekleştirilen projelerle büyüyen, gelişen ve bununla beraber teknik ekipman açısından ihtiyaçları artan bir ilçe konumunda olduklarına değinen Daştan, “Göreve geldiğimiz günden itibaren kaliteli hizmetleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek, vatandaşlarımıza yeni araçlarla hızlı ve güvenilir hizmetler vermek amacıyla araç parkımıza yeni kazandırılan 2 araçla birlikte toplamda 33 araç kazandırılmıştır. Yeni alınan araçlarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!