Akçay’dan Terör Saldırısına Tepki

Güncelleme Tarihi:

Akçay’dan Terör Saldırısına Tepki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 15:30

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Ankara Tren Garı’nın bulunduğu bölgede meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 30 kişinin ölümüne, 126 kişinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısına tepki gösterdi.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Ankara’da düzenlenen ‘Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’nin toplanma yeri olan Tren Garı önünde saat 10.00 sıralarında meydana gelen bombalı terör saldırısına sert tepki gösterdi. Ahmet Akçay’ın, Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklama şöyle.
“Bugün Ankara’daki ‘Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ öncesi meydana gelen patlamalarda çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını millet olarak derin üzüntüyle gördük. Bu açık bir terör eylemidir. Yaralı vatandaşlarımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını ümit ederken, vefat edenlere rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum. İçimizde hainler olduğu gibi son iki yüz yıldır emperyalistlerin ülkemiz üzerindeki emelleri sona ermedi. Ne zaman uygun bir zemin bulsalar hain kollarını içimize uzatmaktan çekinmiyorlar. Türkiye’de yaşayan kimsenin dostu başka bir ülke veya terör örgütleri değildir. Bu ülkede, bu coğrafyada yaşayanların dostu yine bu toprakların insanıdır. Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlarda yaşayan tüm milletler birlik içinde olmalıdır. Türkler, Kürtler, Araplar birbirlerinin düşmanı değil, dostları ve komşularıdır. Hepimiz ortak düşmanımıza karşı birlikte mücadele etmeliyiz, düşmana karşı el ele olmalıyız. Acıların, saldırıların, canlı bomba eylemlerinin, terörün sona erdiği günlerin yakın olmasını diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!