Akçakale’de, ‘Güvenlik’ toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Akçakale’de, ‘Güvenlik’ toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 12:06

Akçakale’de, ‘Güvenlik’ toplantısı

Haberin Devamı

Hadi KURT/AKÇAKALE (Şanlıurfa), (DHA)-ŞANLIURFA’nın Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya başkanlığında ‘Huzur ve Güvenlik’ toplantısı yapıldı.

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, ilçedeki kanaat önderleri ve 29 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Kaymakam Yosunkaya başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 2’nci Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Ufuk Küçük, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Onur Çark, İlçe Emniyet Müdürü Şahaser Alaca, Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar ile muhtarlar ve kanaat önderleri katıldı.

İlçede asayiş ve güvenliğin sağlanması için toplantıyı organize ettiklerini anlatan Kaymakam Yosunkaya, şunları söyledi:

“Bu buluşmalar, ülkemizin ve ilçemizin daha müreffeh bir geleceğe sahip olabilmesi açısından yapılması elzem olan bir toplantıdır. İlçemiz, bugün çatışmaların sürdüğü Suriye ile en uzun sınır hattı olan ilçedir. Ne yazık ki şu anda sınırın diğer tarafında terör örgütü olarak kabul ettiğimiz bir yapı var. Şu anda bu sınır eskisinden çok daha kritik bir öneme sahiptir. Onun için dikkatli olacağız, sınırımıza sahip çıkacağız. Sizler de bu konuda bizlere yardımcı olacaksınız. Çünkü bu terör örgütlerinin yapmış olduğu eylemler, ülkemizin bekasına yönelik eylemlerdir.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!