Akbank'tan esnaf ve KOBİ’lere "Ramazan’da Al Olduğunda Öde Kredisi”

Güncelleme Tarihi:

Akbanktan esnaf ve KOBİ’lere Ramazan’da Al Olduğunda Öde Kredisi”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 15:38

Akbank'tan esnaf ve KOBİ’lere "Ramazan’da Al Olduğunda Öde Kredisi”

Haberin Devamı

İstanbul, 14 Mayıs (DHA) - Akbank, Ramazan’da iş hacmi artan esnaf ve KOBİ’lerin ihtiyaçlarını için “Ramazan’da Al Olduğunda Öde Kredisi” ile finansman desteği sunuyor.
Akbank, esnaf ve KOBİ’lere işlerini büyütmeleri için gerekli finansmanı sağlamak amacıyla, nakit akışı düzenli olmayan esnaf ve KOBİ’lerin finansman ihtiyacını karşılamasına ve rahatça geri ödemesine olanak sağlayan "Ramazan’da Al Olduğunda Öde Kredisi”ni hazırladı.
12 ay vadeye kadar kullanılabilen kredinin geri ödemesi bir yıl içinde istenilen zaman ve tutarda yapılabilirken, müşteriler faiz oranı değişikliklerinden etkilenmiyor.
Ramazan’da Al Olduğunda Öde Kredisi ile ilgili bir açıklama yapan Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını yakından izlediklerini belirterek, “Esnaf ve KOBİ’lerin ödeme ve tahsilat dönemleri yani nakit akışı çok öngörülebilir değil, işlerinin daha fazla olduğu dönemler olabiliyor, bu dönemlerde ticari faaliyetleri için nakit ihtiyacı ortaya çıkabiliyor. Bu noktada kredi ihtiyaçlarını karşılamak ve geri ödemelerini yaparken esnek olmak istiyorlar. Bu gerçekten hareketle ramazanda iş hacmi artan esnaf ve KOBİ’leri düşünerek Ramazan’da Al Olduğunda Öde Kredisi’ni hazırladık. Bu krediden yararlanan esnaf ve KOBİ’ler, kredinin vadesi içinde istediği zaman ve istediği tutarda anapara ödemesi yapabiliyor. Onlara, 'kredini bugün al, paran olduğunda geri öde' diyoruz. Böylelikle, nakit akışlarına göre ‘az ya da çok’ geri ödeme imkanı sağlıyoruz” dedi. (Fotoğraflı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!