Akbank personel alımları başladı – Halkbank personel alımı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Akbank personel alımları başladı – Halkbank personel alımı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 14:35

Akbank, Türkiye genelinde bulunan şubelerinin açık olan kadrolarında görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Banka çalışanı olmak isteyen adaylar, Halkbank personel alımlarının ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. Peki, Akbank personel alımlarında şartlar neler? Halkbank personel alımı ne zaman?

Haberin Devamı

Banka çalışanı olmak isteyen adayları sevindirecek haber Akbank’tan geldi.. 2017 büyüme hedefleri doğrultusunda yeni şubeler açan ve çalışmalarını sürdüren Akbank; güvenlik görevlisi, çağrı merkezi, müfettiş yardımcılığı, memur, asistan, servis görevlisi, yönetici adayı gibi pek çok alanda personel alımı gerçekleştiriyor.

Personel alımlarında pozisyon özelinde farklı değerlendirmeler yapan Akbank, duyuruları  gazeteler, dergiler ve web sitesi üzerinden yapıyor. Yazılı sınavda başarılı olanlar mülakata tabi tutuluyor, mülakat sonucunda da başarılı olan adaylar Akbank ailesine katılmaya hak kazanıyor. Peki, Akbank personel alımı için hangi şartlar aranıyor? İşte, personel alımı şartları!

Genel Şartlar:

* Akbank personel alım ilanına başvuracak adaylardan en az lise mezunu olmak, T.C. vatandaşı olmak, MS Office programlarına hakim olmak, alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, tecrübeli ya da tecrübesiz olmak, 1981 ve sonrası doğumlu olmak şartlarına haiz olmaları isteniyor.

Haberin Devamı

Başvuru Süreci:

Akbank personel alım ilanı başvuruları 20 Şubat 2017'de başladı ve kadrolara göre son başvuru tarihleri değişiyor.

HALKBANK PERSONEL ALIMLARI NE ZAMAN?

Akbank’ta personel alımlarının başlamasıyla birlikte Halkbank personel alımları da gündeme geldi. Açıkta kalmamak için farklı bankaların ilanlarını takip eden adaylar, Halkbank personel alımlarının ne zaman gerçekleşeceğini sorgulamaya başladı. Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, şubat ayının ilk haftasında bu yıl içerisinde 1000 personel alımı yapacaklarını söylemişti. Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre banka; müfettiş yardımcılığı, iç kontrolör yardımcılığı, uzman yardımcılığı, BT uzman yardımcılığı ve servis görevlisi unvanlarında bin kişiye iş imkanı sağlayacak. Ancak Halkbank personel alımları için henüz net bir tarih verilmiş değil.

BAKMADAN GEÇME!