Akasya Plajı temizlendi

Güncelleme Tarihi:

Akasya Plajı temizlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2017 15:16

Akasya Plajı temizlendi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Merkezde Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan ve şehir içinde tek plaj olma özelliğine sahip Akasya Plajı, Yalova Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Geçtiğimiz hafta sonu Akasya Plajı’nda incelemelerde bulunan, burada vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatı doğrultusunda temizlik çalışmalarına başlandı.

PLAJDA TEMİZLİK TAMAM

Vatandaşların talep ve isteklerini kısa zamanda çözmeye çalıştıklarını belirten Başkan Salman, “Geçtiğimiz hafta sonu ‘Gezici Şeffaf Oda’ programımızın ardından, bu bölgede incelemelerde bulunmuştuk. Burada denize giren bazı vatandaşlarımız örnek bir davranış göstererek gönüllü olarak plajı temizlediklerini yanıma gelerek söylediler. Bizden de sezon öncesi yaptığımız gibi kapsamlı bir temizlik çalışması talebinde bulundular. Kısa sürede vatandaşlarımızın bu talebini yerine getirerek Akasya Plajı’nın temizliğini gerçekleştirdik” dedi.

“VATANDAŞA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

Akasya Plajı’nın temiz tutulmasında vatandaşlara büyük görev düştüğünü vurgulayan Salman, “Biz ne kadar temizlik yaparsak yapalım, öncelikle vatandaşlarımızın plajı temiz tutmak için çaba göstermesi gerekiyor. Yanında getirdiği yiyecek, içeceklerin çöplerini, sigara izmaritlerini plaja atarsa bu kirliliğin önüne geçmek imkansız. Plajı nasıl bulmak, nasıl görmek istiyorlarsa öyle bırakmaları gerekir” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!