Akaryakıt istasyonunda 400 lirasını düşürdü

Güncelleme Tarihi:

Akaryakıt istasyonunda 400 lirasını düşürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 14:28

Akaryakıt istasyonunda 400 lirasını düşürdü

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da akaryakıt istasyonu sahibi Mehmet Ateş, 400 lirasını düşüren kişiye ulaşmak için istasyonun güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Antalya'da 7 Temmuz saat 16.52'de Döşemealtı ilçesine bağlı Yeşilbayır Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonu kameralarına yansıyan görüntüde, 07 VG 794 plakalı otomobiliyle yakıt alan kişi, istasyonun marketine parayı ödemek için yöneliyor. Bir süre kasanın önünde bekleyen kişi, cüzdanını çıkardığı esnada, bir miktar parayı kasanın önündeki çikolataların üstüne düşürüyor. Cüzdanından bir şey düşürdüğünü fark eden kişi bir süre yere bakıyor ama göremeyince kredi kartıyla ödemesini yaptıktan sonra istasyondan ayrılıyor.

PARAYI POMPACI BULDU

İstasyonda pompacı olarak çalışan İbrahim Öztürk, yaklaşık 4 saat sonra bulduğu parayı istasyon sahibi Mehmet Ateş'e teslim etti. Mehmet Ateş, kimin parayı düşürdüğünü bulmak için marketi gören 20 kameranın görüntülerini inceledi. Ardından Ateş, o saatte kimlerin yakıt aldığını görmek için pompaları kameralardan inceledi. Mehmet Ateş, kamera kayıtlarından parayı düşüren kişiyi tespit ettikten sonra ödemeyi yaptığı kredi kartı bilgilerinden ilgili bankaya haber vererek parayı düşüren kişinin kendilerine ulaşmasını istedi. Mehmet Ateş, düşen paranın 400 lira olduğunu belirterek, parayı bulup kendilerine teslim eden pompacı İbrahim Öztürk'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!