Akaryakıt İstasyonları Müşterilerini Şekerle Karşılıyor

Güncelleme Tarihi:

Akaryakıt İstasyonları Müşterilerini Şekerle Karşılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2015 09:41

BİTLİS'TE Kİ AKARYAKIT İSTASYONLARI GELEN MÜŞTERİLERİNE BAYRAM ŞEKERİ VE KOLONYA İLE KARŞILIYOR.

Bitlis ve ilçelerindeki akaryakıt istasyonları, yakıt almaya gelen müşterilerini şeker ve kolonya ile karşılıyorlar.
Bitlis ve ilçelerindeki akaryakıt istasyonları, bayramın ilk gününden bu yana yakıt almak için müşterilerine bayram tadında hizmet sunuyor. Akaryakıt istasyonlarına gelenleri bayram dolayısıyla şeker ve kolonya ile karşılayan çalışanlar, müşterilerin Kurban Bayramı’nı da kutlamayı ihmal etmiyorlar. Tatvan’da bulunan tesislere gelen sürücülere şeker ve kolonya ikramında bulunduklarını belirten Adabağ Petrol İşletmecisi İlhami Dağdağan, Kurban Bayramı dolayısıyla ikramda bulunduklarını belirterek, bayram süresince sürücüleri şeker ve kolonya ile karşılayacaklarını söyledi.
İstasyon çalışanlarından Ethem Akgün ise, çalışanlar olarak sürücüleri hep güler yüzlü bir şekilde karşıladıklarını, bayram dolayısıyla da ikramlarda bulunduklarını ve sürücülerin bu uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.
Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren sürücülerden Uğur Duruk ise, “Bugün bayramın 4. günü ve biz yollardayız. Ancak yakıt almak için uğradığımız akaryakıt istasyonlarında bayram coşkusu ve bayram havası halen devam ediyor. Bu da bizlere ikinci bir bayram yaşattı” dedi.
Yapılan uygulamanın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Yalçın Doğan ise, ilgilerinden ötürü akaryakıt istasyonu çalışanlara teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!