Akaminko, 3 yıllığına Eskişehirspor'da

Güncelleme Tarihi:

Akaminko, 3 yıllığına Eskişehirsporda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 17:31

PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, daha önce finansal problemlerden dolayı serbest bıraktığı eski oyuncusu Jerry Akaminko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, "Şampiyonluğa inanmayan hiçbir arkadaşımız o formanın yanından bile geçemez. Buna müsaade etmeyiz. Takımımız, hırslı, koşan, basan, maç kazanan ve o efsane büyük taraftarına futbolu ile keyif veren oyun oynayacak." dedi.

Ünal, Ganalı oyuncu Jerry Akaminko ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve takım olarak birinci yılda şampiyonluk, ikinci yılda Avrupa kupaları, daha sonra da lig şampiyonluğu hedefiyle yola çıktıklarını ifade etti.

Halil Ünal, şampiyonluk yolculuğunda Jerry Akaminko ve takım kadrosunda yer alan oyuncuların ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerine inandığını belirtti.

Ünal, Eskişehirspor'un yine kendisinden söz ettireceğini belirterek, şunları kaydetti: "Tek, tek problemleri çözerek geliyoruz. Onun için de hepinizden sabır temennisinde bulunuyorum. Herkes emin olsun ki hepinizin sahip çıktığı Eskişehirspor'un biz de birer taraftarıyız. Bu görevler gelip geçici. İnandığımız takıma en iyi günleri yaşatacağız. '7 gün 7 gece', bazı arkadaşlarımız '40 gün 40 gece' diyor, inşallah bu şampiyonluk bu şehre gelecek. Tabii Jerry Akaminko'ya da çok teşekkür etmemiz gerekiyor. İnsanlar bize yardımcı oluyor. Ne ekerseniz onu biçiyorsunuz. Geçmişteki dostluklarımız, birbirimize yaptığımız iyiliklerimiz hiç unutulmuyor. Tekrar camiamıza kulübümüze, büyük taraftarımıza hayırlı uğurlu olsun."

Haberin Devamı

Ganalı oyuncu Akaminko, tekrar Eskişehirspor forması giyeceğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akaminko, Eskişehirspor'un yerinin Süper Lig olduğunu söyleyerek, "Kesinlikle PTT 1. Lig'de olmayı hak etmiyoruz. Fakat bu futbol ve bazen bu tarz aksilikler yaşanabilir. Geçmişi unutmalı ve tekrar yukarı çıkmayı konuşmalıyız. Ben öncelikle başkanımız için buraya geldim. O beni aradığında 'Gelemem' diyemezdim. Menajerim sayesinde bu kulübe ilk defa gelmiştim. Fedakarlıkta bulunmam gerekiyordu. Buradaki insanlar gerçekten çok iyiler. Ben gücümün yüzde 100'ünü vermeye geldim. Buna hazırım. Mutlu olduğumuz eski günleri hatırlıyorum." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!