Akademisyenlerin Yayımladığı Bildiriye Muhtarlardan Tepki

Güncelleme Tarihi:

Akademisyenlerin Yayımladığı Bildiriye Muhtarlardan Tepki
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 13:51

TÜRKİYE MUHTARLAR FEDERASYONU MALATYA ŞUBE BAŞKANI MUSTAFA EREN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, AKADEMİSYENLERİN YAYIMLADIĞI BİLDİRİYE TEPKİ GÖSTERDİ.

Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi olarak adlandıran ve bin 100 akademisyenin imzası ile yayımlanan bildiriye bir tepki de Malatyalı muhtarlardan geldi.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri, akademisyenlerin yayımladığı bildiriye tepki gösterdi. Terörle mücadele noktasında yapılan operasyonları desteklediklerini ifade eden Eren, “Yaklaşık 2 aydan bu güne kadar yapılan güvenlik operasyonlarında canını hiçe sayarak, ülkemizin birlik ve bütünlüğü, huzuru güvenliği için amansız mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin mücadelesini devletimiz ve hükumetimizin kararlılığını destekliyoruz” şeklinde konuştu. Eren, her zaman devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını dile getirdi. Eren, “PKK Terör Örgütü milletimizin birliğini, dirliğini kardeşliğini bozmak isteyen ülkemizi bölmeye çalışan özellikle Kürt kardeşlerimizin hayatını yaşanmaz hale getiren, okulları, camileri, tarihi eserleri, hastaneleri iş yerlerini yakan yıkan polisimizi ve askerimizi şehit eden, vatandaşlarımızı çoluk çocuk demeden öldüren ayrılıkçı taşeron terör örgütüdür. Terörü lanetle kınıyoruz. Ayrıca bugünlerde terör örgütüne destek çıkar gibi bildiri yayımlayan Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi adı altında bildiri yayımlayan ve imza atan, içi kararmış sözde aydın ve akademisyenleri muhtarlar olarak şiddetle kınıyoruz. Devletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin daima yanında olduğumuzu herkesin bilmesini istiyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!